MOSCO levert maatwerk, en daar zijn wij fier op. Bij maatwerk komt altijd een portie voorbereidend werk kijken. Is de rechte muur wel degelijk recht? Loopt de vloer of het plafond perfect horizontaal? Vergeten we geen hoekje of kantje uit te werken? Het nauwkeurig opmeten is daarbij van essentieel belang.

Na het opmeten van de locatie stelt het assemblage team de volledige moswand samen. We doen dit in ons eigen atelier. Alle mospanelen worden met de hand samengesteld en klaargemaakt voor het drogen. Dit is een arbeidsintensief werkje, want alle mossen worden stuk voor stuk bevestigd op de achterwand. De verschillende mossoorten hebben daarenboven elk hun eigen verwerkingsmethode.

Van zodra de mospanelen afgewerkt zijn wordt er in samenspraak met de klant een leverdatum geprikt. Wij leveren standaard in België, Luxembourg, Nederland en Noord-Frankrijk. Maar het is niet uitzonderlijk dat we onze unieke moswanden verder van huis leveren en plaatsen.

De mospanelen worden door onze techniekers bevestigd aan uw muur of plafond. Onze panelen zijn maximaal 1m2 groot en wegen ongeveer 8kg. De panelen worden mechanisch bevestigd aan de muur met vijzen en pluggen, er komt dus boorwerk aan te pas. Het team beschikt hiervoor over professioneel FESTOOL gereedschap om deze werken uit te voeren, en ook daar zijn we fier op.

Na de plaatsing wordt de wand nagekeken en waar nodig worden er reparaties uitgevoerd. En dan kan het opruimen en stofzuigen beginnen.

That’s how: MOSCO – we make it with moss!

Hebt u nog vragen omtrent onze mossen en andere producten? Bekijk onze veelgestelde vragen, of contacteer ons voor meer informatie!

hoe-verloopt-de-plaatsing-van-een-moswand