Moswanden zijn mooi, daar zijn wij zeker van! Maar wie het slim aanpakt kan er ook een statement mee maken.

Bedrijven doen veel moeite om een steentje bij te dragen tot een gezonde wereld. De klimaatopwarming laat niemand koud. Autofabrikanten maken elektrische wagens, bouwbedrijven bouwen energieneutraal, energieleveranciers produceren windenergie, handelaars verkopen streekproducten, … We zijn fier dat we duurzaam ondernemen en willen dit ook graag tonen aan de buitenwereld.

Dat kan met een moslogo. Op deze manier worden medewerkers en bezoekers bewust gemaakt van de inspanningen die uw bedrijf levert om duurzaam te ondernemen. En kunnen we het merk en imago van uw bedrijf versterken. De mossen die we gebruiken zijn immers natuurlijke producten die uit de bossen worden geplukt. Groener kan het niet!

Moswanden en moslogo’s van MOSCO worden ook vaak gebruikt als een manier om groene marketing te voeren voor gezonde producten of om de duurzame eigenschappen van een product te benadrukken. We spreken dan van green signage. We denken hierbij bijvoorbeeld aan de natuurlijke productlijn van een apotheker, aan de bio afdeling van een winkel en aan de groene wagens van een autodealer.

We zijn blij te kunnen bijdragen aan uw duurzaam verhaal en mee te werken aan een groene corporate identity.

MOSCO – we make it with moss!

Hebt u nog vragen omtrent onze mossen en andere producten? Bekijk onze veelgestelde vragen, of contacteer ons voor meer informatie!

mossen-maken-een-statement-blog