ONZE WERKWIJZE

WAT KAN MOSCO VOOR U DOEN?

Mosco werkt voor u van ontwerp en productie van het design tot oplevering en plaatsing op de gewenste locatie. Wij tekenen uiteraard ook de technische fiches uit zodat u desgewenst het ontwerp zelf kunt installeren. Wij werken voornamelijk voor architecten, interieurdesigners, groenspecialisten, b2b en particulieren.

HOE GAAT MOSCO TE WERK?

 

UW WENSEN

Onze moswanden en mos schilderijen zijn stuk voor stuk uniek en maatwerk. Ze worden op maat gemaakt zodat u er lang kunt van genieten. Daarom komen we graag even langs om te luisteren naar uw wensen. We kunnen dan de mossamenstelling van de wand bepalen en een design visualiseren.

Vervolgens meten we de locatie op. Hoe groot mag het moslogo of de moswand zijn, welke kleurtoetsen zijn er aanwezig, hoe moet de wand worden afgewerkt? Wenst u uw logo te verwerken in een moswand, bezorg ons dan zeker ook dit logo in vector formaat (.ai .eps .svg).

VOORSTEL

Aan de hand van deze gegevens werken wij een voorstel uit.

PRODUCTIE

Bent u akkoord met het voorstel dan start het creatief team met het bemossen van de moswand in ons atelier.

De productie van de moswanden is accuraat en nauwkeurig werk. Het handwerk maakt het mogelijk om ook bijzonder kleine plaatsen van mos te voorzien.

We houden bij de productie van uw moswand ook altijd rekening met de achterwand waarop we onze mossen dienen te plaatsen (beton, hout, gips, etc.), en voorzien ook een ophangsysteem.

LEVERING EN INSTALLATIE

Ten slotte wordt de moswand nagekeken zodat hij klaar is voor installatie. We bepalen vervolgens een leverdatum, zodat u meteen kan genieten van de natuur. Zo eenvoudig kan het zijn!

WAT ZIJN GESTABILISEERDE PLANTEN?

Gestabiliseerde of mummificeerde planten zijn behandeld met een suikeroplossing (glycerol) waardoor ze in een winterslaap belanden. De natuurlijke sappen worden vervangen door een mengeling van glycerine. Alle kiemen, sporen of bacteriën worden verwijderd waardoor de plant steriel blijft. Dit kan van belang zijn voor bepaalde kiemvrije omgevingen: zoals kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, farmaceutische industrie, voedingsindustrie.

Een gestabiliseerde plant is onderhoudsvrij en heeft geen water, zonlicht of snoeibeurten nodig. Hierdoor kan het ook in donkere ruimtes opgehangen worden. Daarenboven heeft een moswand geluidsabsorberende kenmerken waardoor dit een interessant product is in vergaderzalen of in centrale hallen.

ABOUT US

EEN JONG EN DYNAMISCH TEAM MET EEN HONGER NAAR KENNIS EN PASSIE VOOR NATUUR.

Het team bestaat uit floristen, schrijnwerkers en mensen uit de tuinbouwsector. Wij helpen je graag verder met de uitwerking van jouw project. Je kan rekenen op de uitgebreide kennis van het hele Mosco team.

WE ZORGEN VOOR EEN DUURZAME OPLOSSING VOOR ONZE KLANTEN.

Als groene onderneming houden we van groene oplossingen. Onze gestabiliseerde mossen en planten versterken het imago van uw bedrijf met een uniek en innovatief uithangbord.

Daarenboven werken mossen als geluidsabsorberende buffer.

Hierdoor zal een groene wand de akoestiek bevorderen in uw ruimte. Doordat onze plant- en moswanden geen onderhoud of licht vragen, kunnen ze ook perfect in donkere ruimtes geplaatst worden.

Wij geloven in een groen imago voor elk bedrijf.

CONTACT GEGEVENS

MOSCO VOF
Soldatenstraat 84
B-1082 Brussel
BE0749.662.718
hello@mosco.be